top of page

Identification Products International is uw ideale partner voor de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen m.b.t. het identificeren, automatiseren en follow up van “on the floor”, “on the road” en “outdoor” toepassingen in de meest diverse sectoren. I.P.I. neemt hierbij alle processen in eigen beheer en profileert zich als 1 contactpunt waar alle oplossingen en follow up zeer snel ter beschikking zijn.

Dynamisch   -

Vernieuwend

... dat tikkeltje meer

Identification Products Int.

Warehouse project Schrauwen

Geschiedenis

 • 1995

  Een betrouwbare partner … opgericht in 1995, is gespecialiseerd in alles wat met Auto ID te maken heeft. Hiermee wordt de automatische identificatie van goederen bedoeld waardoor deze na verzending op de juiste plaats aankomen.
  “I.P.I. verzorgt zowel de software als de hardware van de Auto ID,” Dit gaat van het aanmaken van barcode-etiketten, het lezen van de barcodes met scanners en pocket pc-terminals, het verwerken van de gegevens in een softwaresysteem (inclusief het leggen van draadloze netwerken) tot het opzetten van print & apply systemen die dozen automatisch van een label voorzien. I.P.I. levert deze volledige Auto ID service aan tal van multinationals in de logistieke, chemische en voedingssector over heel België en Nederland maar ook aan kmo’s, kleine zelfstandigen en overkoepelende vakorganisaties.

   

 • 2013

  Breidt zijn diensten uit we begonnen drie jaar geleden met de eigen productie van etiketten, wat een enorme boost voor het bedrijf betekende. “Door zelf etiketten te drukken, maken we de cirkel rond en hebben we alle knowhow in huis om de klant een accurate en volledige service te bieden. Van het kleinste scannertje tot een volledig WMS (Warehouse Management System) en LMS (Logistic Management System)-implementatie op maat van de klant."
   

 • 2015

  Een ecologisch bedrijf ... Het nieuwe bedrijfspand van I.P.I. in Kapellen maakt gebruik van geothermie en werkt daardoor volledig onafhankelijk inzake stroom, verwarming en koeling. Geothermie is de energie die in de vorm van warmte in de aarde zit. Een warmtepomp maakt gebruik van deze aardwarmte en levert energie voor de centrale verwarming van het gebouw. Het nieuwe magazijn en de kantoren van I.P.I. zullen volledig vloer verwarmd en gekoeld zijn.Alle stroom voor het gebouw en de warmtepomp wordt geleverd door zonnepanelen op het dak.

 • 2016

  Sociaal geëngageerd...IPI werkt samen met scholen voor jongeren met een beperking. Via deze weg bieden we ook aan die jongeren een kans om ervaring op te doen in een echt bedrijf. IPI wilt deze jongeren ook een eerlijke kans bieden om ervaring op te kunnen doen in een volwaardige werkomgeving.                                                                                                                                                                                           

 • 2020- Identification Products bestaat 25 jaar

  Een bedrijf in groei...Bij IPI staan we nooit stil, de industrie is voortdurent in beweging en bezig met vernieuwingen. We lopen deze trends nooit achterna, maar zijn ze altijd één stap voor. Op deze manier zijn we en blijven we steeds een sterke marktleider !

bottom of page